fbpx
Sommertilbud
- spar 20%

Garderobeskabe og indbygningsskabe efter mål

– vi tilbyder gratis opmåling og tilbud på skabe

Et elegant indbygningsskab kan du sagtens få, selv om du har skråvægge, hjørner eller små skævheder i din bolig. Vores eksperter hjælper med garderobeskabe og indbygningsskabe, som er 100% tilpasset efter dine behov, så du får mest ud af dine kvadratmeter – og så tilbyder vi 30 års garanti på kvalitetsskabene.

Tal evt. med vores konsulent om et besøg i showroom i Rødovre eller Grindsted.

spar20pct vintertilbud

Januarudsalg

Spar 25% på alle skabe og gardiner

- med mulighed for rentefri finansiering

forårstilbud - spar 25%

Sommertilbud

Spar 20% på alle skabe

– med mulighed for rentefri finansiering

Gratis opmåling og tilbud på nye skabe

Vi kommer gratis hjem til dig. Vores erfarne fagmand tager nøjagtige mål og viser dig de mange muligheder inden for skabe.

Få besøg af eksperten

Ring på tlf. 2073 0912 eller bestil et besøg med vores online booking:

Vi kører i hele Danmark
CPHskabe-varevogn

Du kan også benytte vores kontaktformular

Professionel skabsmontage

Konsulenten fra CPH Skabe sikrer dig professionel og nøjagtig opmåling og indbygningsskabe som er designet med afsæt i rummets vinkler. Vi tilbyder mange muligheder indenfor dørtype, design og funktionalitet på skabene.
Husk at opmåling er 100 % vores ansvar og vi monterer skabene og sikrer dermed et perfekt resultat. CPH Skabe er din sikkerhed for kompetent rådgivning og montage af en professionel fagmand.

4,8 på Trustpilot

baseret på over 50 anmeldelser

Garderobeskabe produceret i Danmark

Kvalitetsskabe med 30 års garanti

Indbygningsskabe med skydedøre

Walk-in closets

Udnyt pladsen med skydedøre

Skabe tilpasset dit hjem

Skabe til skråvægge

Skabe med detaljer og kvalitet

Skydelåger i mange materialer og farver

Walk-in closet – en realiserbar drøm!

Har du et ekstra værelse, der ikke bliver brugt? Hvis du kan svare; “ja”, så kan du realisere, hvad der er en drøm for mange mennesker – et ‘walk-in closet’. Et rum som er dedikeret til garderobe, hvor tøjet præsenteres på rad og række.

Mindre kan selvfølgelig også gøre det. En skabsløsning til indbygning vil ofte kunne udnytte pladsen langt bedre end andre skabløsninger.

Måske har du ikke verdens største soveværelse, men til gengæld et hjørne i soveværelset, som kan indrettes til walk-in? Her kan du sagtens få en rummelig og indbydende walk in-garderobe. Du kan få endnu mere lys og en fornemmelse af rummelighed i et lille rum, hvis du vælger glasdøre. Udover en flot løsning, så udnytter du pladsen bedre med skydedøre, fordi de ikke tager plads op ud i rummet. Udnyt pladsen helt op til loftet til opbevaring af ting, som du ikke bruger hele tiden, fx kufferter, julepynt eller andet.
garderobeskab walk in closet
I walk in-garderoben er alle hjørner ikke spildplads, men derimod en værdifuld opbevaringsplads.  Her er plads til dine sko, bøjlestænger til jakker og skjorter eller hylder til bluser eller shorts. Du kan også få plads til kasser med badetøj eller sko.
Hos CPH Skabe får du en walk in-garderobe efter mål, så den passer perfekt til netop din bolig og dine behov. Nedenfor kan du se en række eksempler på walk-in-closets.

 

Sådan gør vi

- få inspiration og rådgivning i dit hjem

 

1 Vi måler op

Når du har booket et gratis besøg, kommer vi og præsenterer muligheder – og måler op – alt efter dine ønsker.

2 Du får et tilbud

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på dine ønsker. Giver du os dit "Ja", klarer vi resten.

3 Vi monterer

Vi kommer som aftalt, monterer professionelt og sikrer at alt er perfekt.

Garderobe­­skab i individuelt design

Design det perfekte skab til netop dit behov. Ønsker du et garderobeskab med skydedøre i stedet for låger? – Har du skæve eller lige vægge? Uanset dine ønsker og behov har CPH Skabe en løsning, som fungerer, så du får mest muligt ud af kvadratmeterne. Skydedøre kan gå helt ud til væggen, eller du kan udnytte den sidste plads op mod en væg til fx en åben reol eller en skuffesektion.  

Skabe med skydedøre

Du får 30-50% mere opbevaringsplads med en skræddersyet skabsløsning, da skydedøre skubbes til side og ikke åbner ud i rummet. Derved kan pladsen udnyttes optimalt – selv på smalle steder i hjemmet, hvor der normalt ikke er plads til et skab. Indret skabet med hylder, skuffer eller specielt inventar til netop dine ønsker.

Hold orden med den rigtige indretning i skabet

Et skab er ikke bare et skab. Med den rigtige indretning hjælper et tøjskab med at holde orden i tingene.

Du kan få indrettet dit nye skab, så det passer perfekt til dine behov, og her kan du også udnytte alle hjørner til mest mulig skabsplads. Gør dig gerne nogle tanker om, hvordan du ønsker at opbevare dit tøj og sko og om du fx har meget, som skal hænge på bøjler eller ligge på hylder i skabet?

Indret dit skab med forskellige praktiske udtræksløsninger, fx et udtræk til slips, bælter og tørklæder. Du kan også få bøjlestænger, der kan trækkes ud. Det er praktisk, hvis du gerne vil hænge skjorter og andet tøj til afdampning.

Se eksemplerne herunder på fx bøjlestænger til skjorter og bukser eller skohylderne, som hurtigt giver overblik over fodtøjet. Samtidigt er alt tøjet i hele garderoben gemt af vejen indtil det skal bruges.

Skab med hjørnehylder

Skydedørsskabe til skrå vægge efter mål

CPH Skabe tilbyder gratis opmåling og tilbud på skabe med skydedøre efter mål, så de passer til dine skrå vægge.

Skydedørsskabe fylder mindre og er en flot skabsløsning, der passer til mange forskellige rum: Soveværelset, børneværelser, gæsteværelse, entré, bryggers eller køkkenet. Med skydedørsskabe kan du udnytte alle hjørner, og alt i skabet er let at komme til.

Herunder kan du se nogle eksempler på indbyggede garderobeskabe hvor der er taget særligt hensyn til boligens skrå vægge:

Skab med hjørnehylder

Ofte stillede spørgsmål om garderobeskabe til indbygning

Vi hjælper dig med vejledning og eventuelle spørgsmål.
Ring på 20730912 eller skriv til os på info@cphskabe.dk.

Hvorfor vælge et indbygget garderobeskab?

Skab mere plads i boligen og få opbevaringsplads i et elegant design med en 100% tilpasset skabsløsning fra CPH Skabe, som går i ét med vægge og rummets øvrige indretning.

Hvilket garderobeskab skal jeg vælge?

Når du skal finde dit nye ultimative klædeskab, bør du først overveje, hvor meget skabet skal kunne rumme, samt hvilket design der passer ind i din boligindretning. Hos CPH Skabe tilbyder vi en bred vifte af garderobeskabe med skydedøre, som er 100% skræddersyede til din bolig og dine behov.

Er indbygningsskabe velegnede i et soveværelse?

I et soveværelse har man ofte brug for at kunne opbevare til sit tøj m.v. i et klædeskab. Her er et skab til indbygning med skydedøre ofte det bedste valg, fordi skydedøre kræver mindre plads end låger, som åbner ud i rummet.

Tilbyder CPH Skabe finansiering af mit nye skab?

Vi tilbyder rentefri finansiering gennem Resurs Bank

GRATIS OPMÅLING  DU FÅR ET TILBUD VI MONTERER +20 ÅRS ERFARING DANSK VIRKSOMHED 30 ÅRS GARANTI PÅ SKABE

 

GRATIS OPMÅLING
DU FÅR ET TILBUD
VI MONTERER
+20 ÅRS ERFARING
DANSK VIRKSOMHED
30 ÅRS GARANTI PÅ SKABE